Skip to main content

Lopp 3
1 Cascabella gör tredje starten för oss och gjorde ett riktigt bra lopp igen senast. Hon blev trött efter fått tuff tryck på sig i ledningen. Reder hon ut innerspåret har jag förhoppningar om att hon strider om en framskjuten placering.

Lopp 5
5 Alvena Matteus gjorde en godkänd insats och jag hoppas att han blir bättre för varje start. Han fick ett passande läge i bildebuten med spår mitt i banan och kan nog öppna bra. Han ska kunna vara på plats, men måste höja sig ett snäpp om han ska vinna.

Lopp 8
3 Heart of Steel får laddas i väg i hopp om att komma till spets. Han har gjort en start efter långt uppehåll och han gick bra då och känns fin efteråt. Han borde gå framåt med loppet i kroppen. Förutsättningarna är bra men motståndet är också bra.
Getingbetyg: 3
Huvudlag: Norskt.
Vagn: Amerikansk.
Balans: Barfota.

Lopp 9
8 Dancer Brodde galopperade på grund av orutin i första sväng senast när han blev ensam i spets. Han gick snabbt efteråt och är kapabel. Han känns bortlottad och får köras på chans från det här spåret.
Getingbetyg: 2
Huvudlag: Öppet.
Vagn: Vanlig.
Balans: Skor.

Lopp 12
6 Kick the Dust Ås var trea senast i Kalmar och gjorde ett klart godkänt lopp. Han har tre lopp i kroppen efter uppehåll och är lite på gång. Han är inte i full form och får svårt mot de bästa.
Getingbetyg: 2
Huvudlag: Helstängt.
Vagn: Amerikansk.
Balans: Barfota.

Lopp 13
7 Customer As tappade lite från start senast men gick bra efter och är kapabel. Han duger bra i klassen och ska kunna vara långt fram trots lite vingelläge.

I samarbete med: