U SOM I UPPLEVELSER

Team Untersteiner vill bjuda på upplevelser, spänning och gemenskap kring hästen. Vårt mål är att din häst ska må bäst och att vi ska mötas i vinnarcirkeln!

HÄSTEN I FOKUS

För att lyckas måste allt i omgivningen vara bästa möjliga för såväl hästar som personal. Vi kommer att göra allt för samarbetet ska bli framgångsrikt och har långsiktiga mål.

Vi är medvetna om att det inte finns några genvägar till framgångar och beredda på att ge 100 procent för att resultaten ska bli så bra som möjligt.

Stallet är ett av de modernaste i världen.

DRÖMGÅRDEN – EN DRÖM FÖR HÄSTARNA >>>

DRÖMGÅRDEN

På Drömgården i Holm har vi skapat en drömmiljö för hästarna och personalen. Drömgården är byggd precis som jag önskat med stora luftiga boxar och härliga miljöer, både ute och inne, för hästarna.

Stallet är ett av de modernaste i världen och det var ingen tillfällighet att Kari Lähdekorpi tränade fram 100-tals V75-vinnare i Holm. Jag, min duktiga personal och framför allt hästarna trivs på Drömgården.

HISTORIA

2014 startade jag min tränarrörelse. Efter nästan ett decennium i Stockholm hos Stefan Hultman och framför allt Roger Walmann återvände jag till Halmstad.

Genom åren har det blivit flera storloppssegrar, bland annat Svenskt Travderby, E3-finaler och flera segrar i Breeder’s Crown. Internationellt har vi även haft stora framgångar i segrar som Copenhagen Cup, Finlandia-Ajo, Seinäjoki Race och flera större segrar i Frankrike. Hungern efter framgång är lika stor nu som då!

FAR OCH SON

Team Untersteiner är ett team och alla i stallet drar åt samma håll! Samarbete är en viktig faktor i verksamheten och det finns gott om engagerade och rutinerade krafter i stallet.

Pappa Peter är lika intresserad av hästar som när han drog igång sin verksamhet på 80-talet och är en klippa att luta sig emot.

MÖJLIGHETERNAS PARADIS

Halmstadtravet får alltid högt betyg av tränare och kuskar. Att tävla och framför allt träna på en skonsam bana är oerhört viktigt. Det finns mängder med träningsmöjligheter eftersom banan ligger ”på landet” och anläggningen är omfattande. Rakbanan mäter cirka en kilometer och dessutom har vi sedan några år en backe att träna i.

Ett annat bra alternativ är djupsanden och det är ingenting som saknas på Halmstadtravet. Här finns alla möjligheter att nå stora framgångar.

FRANKRIKE

Dear Friend, Day Or Night In, Niky Flax, Carabinieri, Falcon Håleryd, Guzz Mearas, Sem Jafet med flera har skördat framgångar och på fransk mark. Prispengarna är höga och självklart kommer Team Untersteiner fortsätta att satsa i Frankrike.

Hästarna står på Grosbois utanför Paris och trivs förträffligt. Möjligheterna är många med milslånga sandbanor, tre rundbanor, rakbanor och dessutom en träningsbana under tak.

SAMARBETEN I VÄRLDSKLASS

Det finns inga genvägar när man arbetar med levande djur och mot större och större mål. Vi använder bara leverantörer av världsklass!

SPONSOR

VÅRA LEVERANTÖRER & SAMARBETSPARTNERS

                                                   

KRONHULTS GÅRD

Det är viktigt med avkoppling och återhämtning för att bygga en stark kropp. Håkan Gysenius har en fantastisk anläggning och jag är mycket tacksam över att ha ett nära och givande samarbete med honom. Han är ett väldigt bra komplement till vår breda verksamhet.

Håkan har goda resultat med konvalescenter. Men det är inte bara skadade hästar som finns på gården. Vattenträning står på programmet och hästar som behöver varierad träning står under Håkans omsorg. Kronhults Gård fungerar som en spa-anläggning där hästarna mår bra av att återhämta sig mellan varven.

EN FANTASTISK ANLÄGGNING, BÅDE FÖR
KONVALESCENTER OCH FÖR HÄSTAR SOM
BEHÖVER VARIERANDE TRÄNING.

Untersteiner-Kronhults-Gard-Vattenband
Untersteiner-Kronhutls-Gard

SPONSOR

VÅRA LEVERANTÖRER & SAMARBETSPARTNERS