Skip to main content

Lopp 3
1 Smile Silvio har gjort allt rätt och han har utvecklats positivt hela tiden. Han ska hävda sig väl i det här sällskapet också, men jag är tveksam till om han kan hålla upp ledningen.

9 Luther King Boko gjorde ett bra lopp senast och det viktigaste är att han får starta på och få lite kontinuitet i tävlandet. Luther King Boko är en outsider.

Lopp 4
4 Mary Ann Lane vann senast efter målettan galopperat i mål och vi hade tur. Hon kändes väldigt fin och hon har gjort det bra hittills. Motståndet är tuffare nu och tar hon en plats är jag nöjd.

Lopp 7
7 Crown Wise As har gjort allt rätt på slutet och allt känns fortsatt bra i jobben. Han vann på V75 senast och jag tror på ny bra insats och han ska räknas tidigt trots spåret. Det är lite vingelläge men jag tror att han är riktigt bra i ordning för dagen.
Getingbetyg: 4.
Vagn: Amerikansk
Balans: Barfota.
Huvudlag: Helstängt.

Lopp 9
4 Behind Bars kom helt snett på det senast och det är bara att glömma loppet. Han gick bra i Tyskland näst senast och han är en outsider om han får rätt lopp. Får han följa med i ryggar är han vass till slut.
Getingbetyg: 3.
Vagn: Vanlig.
Balans: Barfota
Huvudlag: Norskt.

I samarbete med: