Skip to main content

Lopp 2
7 Henessi Jubilee var fin senast och gjorde ett bra lopp och borde gått framåt med loppet i kroppen. Från ett bra läge borde hon vara med i främre träffen.

Lopp 3
5 Yara Dream gjorde en klart godkänd insats senast efter sen lucka. Hon duger bra för sin klass och borde vara med och slåss om en topp tre placering.

Lopp 4
6 Miriam Håleryd galopperade i en trång situation senast, hon kändes bra i övrigt och vi provar igen då hon har ett lämpligt lopp. Får hon ett vettigt lopp är hon med där framme.

Lopp 5
9 Judy Mowatt har inte rosat marknaden på ett tag. Hon fick ett dåligt läge och får smyga med och det blir svårt att vinna härifrån.

Lopp 7
3 Global Bam Bautin tog nyligen karriärens första segern och var riktigt bra är han vann på Jägersro efter ett snabbt första varv. Hon gick okey i skymundan senast utan att han kom in i loppet. Han har bra utgångsläge och duger bra för klassen och det blir kul att prova honom över kort distans. Global Bam Bautin öppnar bra.

Lopp 9
6 Dancer Brodde var jättefin vid segern senast och vann med sparade krafter och såg fantastiskt fin ut. Motståndet är tuffare än senast och han ska räknas med chans. Han var utrustas med rycktussar senast men dessa drogs aldrig och det blir kanske för första gången i Mantorp.

I samarbete med: