Skip to main content

Lopp 2
8 Alvena Matteus var godkänd som fyra i skymundan senast. Distansen tror jag inte är något problem men från spår åtta ligger jag lite lågt.

Lopp 3
6 Mateo Di Quatro gjorde ett bra lopp på Solvalla senast. Han duger bra i klassen och tål att göra jobbet och han borde vara med i främre träffen på nytt.

9 Turi Follo blev laddad från start senast och galopperade men kändes annars mycket fin. Hon kommer att göra ett bra lopp och tar nog ned många till slut.

Lopp 7
5 Love Keeper var jättefin som trea senast bakom bra hästar. Han är bra för det här loppet och även om han möter äldre hästar tror jag att han är med där framme. Han gick med norskt huvudlag senast och det blir samma igen. Han är medelsnabb från start.
Getingbetyg: 4.
Balans: Barfota bak.
Vagn: Vanlig.
Huvudlag: Norskt.

Lopp 8
11 Molly Vici gjorde det klart godkänt senast på Solvalla och gjort bra lopp en längre tid. Hon vinner snart men från det här spåret kan jag inte ha för stora förhoppningar.
Getingbetyg: 2
Balans: Barfota.
Vagn: Vanlig.
Huvudlag: Norskt.

Lopp 9
1 Cascabella är rätt hygglig från början och borde få en bra position. Hon hamnade i dödens senast och orkade inte. Hon är en typisk outsider och ska med vid gardering.
Getingbetyg: 3
Balans: Barfota fram.
Vagn: Vanlig.
Huvudlag: Öppet.

I samarbete med: