Skip to main content

Lopp 2
Det blev fel för 6 Luther King Boko senast på Åby, han gjorde i övrigt en bra prestation. Jag provar framåt direkt från det här läget så får vi se vad som händer. Det blir eventuellt helstängt den här gången. Och vi fortsätter med amerikansk vagn och utan skor.

Lopp 3
1 Jakiro Mearas fick ett tufft första varv på en lite jobbig bana senast. Han blev lite matt sista biten men det var rimligt med tanke på öppning. Han kan vara med och slåss om en placering i topp tre.

2 Global Dubhe gick riktigt bra i skymundan senast och utvecklas fint hela tiden. Han fick ett bra utgångläge och jag har förhoppningarna på att han ska vara med där framme. Inga ändringar.

6 Kaxig In har varit stänkrädd men skött sig riktigt fint i de två senaste loppen. Han avgjorde knappt men säkert senast och Kaxig In är bra för klassen och tål att göra mycket själv.

Lopp 4
1 Global Champion har hittat formen och verkligen fått till det på sistone. Han har ryckt upp sig och utvecklats av att starta kontinuerligt. Det blir troligen barfota bak den här gången och det gynnar honom.
Motståndet är tuffare man han kan knipa en plats.

Lopp 5
1 Quenchless Tile har gjort jättefina lopp på sistone och står på tur för att vinna på V75. Han trivs klart bäst när han är med i den främre träffen. Om han förvarar ledningen blir han nog svår att passera. Han är ganska kvick ut och Quenchless Tile är vår bästa chans på V75.
Getingbetyg: 4
Balans: Barfota.
Vagn: Amerikansk.
Huvudlag: Helstängt.

12 Kron Vici Star är jättefint i ordning och kommer från enkel seger. Han har varit fin länge men känns bortlottad från det här spåret och vi får hoppas på turen.
Getingbetyg: 2
Balans: Barfota fram.
Vagn: Amerikansk.
Huvudlag: Norskt.

Lopp 7
4 Smile Silvio har gjort allt rätt och varit först i mål alla sina lopp, men blev diskvalificerad för trängning i debuten. Han är under utveckling och blir bara bättre och bättre. Han känns fortsatt bra och jag tror att han är med i den främre träffen och galoppen efter mål senast oroar inte mig det minsta. Han har tidigare klarat snäva spår och ska räknas med chans.
Getingbetyg: 4.
Balans: Skor.
Vagn: Vanlig.
Huvudlag: Öppet.

8 Steady Victory var lite sämre i Örebro senast och varit ifrån ett tag. Han har fått en träningsperiod och vi har siktat på det här loppet. Får han en fin ryggresa duger han bra för klassen.
Getingbetyg: 3
Balans: Barfota.
Vagn: Vanlig.
Huvudlag: Helstängt.

Lopp 9
8 Ture L.A. gjorde en riktigt bra prestation i Kalmar och avslutade starkt sista 700 i spåren. Formen är bra men från det här spåret går det inte att h stora förhoppningar. Om han haft ett bra läge hade han fått fyra getingar, men härifrån känns det hopplöst
Getingbetyg: 2
Balans: Barfota.
Vagn: Vanlig.
Huvudlag: Halvstängt.

12 Behind Bars vann under SM-dagen tillsammans med Henriette Larsen senast och visade toppform.
Han gjorde sitt livs bästa lopp och i ljusa stunder är han riktigt bra. Han är lite ojämn och det blir svårt härifrån.
Getingbetyg:2
Balans: Barfota.
Vagn: Vanlig.
Huvudlag: Norsk.

Lopp 10
3 Furies Rain är bra i ordning även om det inte syns i raden. Han gick i spåren i finalerna senast på Solvalla och var inte långt efter i mål senast. Skulle han komma vettigt till är han med och slåss om en plats, för att det ska bli vinst krävs tur.
Getingbetyg: 3
Balans: Barfota.
Vagn: Amerikansk.
Huvudlag: Helstängt.

9 Global Agreement är snabb ut och har rygg på startsnabba hästar och trivs allra bäst när han är med där framme igen. Formen är på väg uppåt och kan vara långt fram om det klaffar men det är inte lätt att vara med den första biten från spår nio.
Getingbetyg: 3.
Balans: Eventuellt barfota bak.
Vagn: Amerikansk vagn.
Huvudlag: Halvstängt

Lopp 12
7 Loke Diamant vann senast i Kalmar. Har varit lite svår i voltstart på slutet, men spår 7 denna gång borde passa bra. Han duger för klassen och tycker han borde vara med och slåss om en plats.

I samarbete med: