Skip to main content

Lopp 1
3 Forever Shadow ska testa på monté för första gången och vi tror att det kommer fungera bra, annars hade vi inte provat. Han vann enkelt senast men nu väntar en annan uppgift och han möter några bra hästar. Han kan ändå vara ett platsbud.

Lopp 4
7 Safira Diablo avslutade bra senast på Solvalla och är riktigt på gång. Hon möter hingstar och valacker nu och från ett dåligt läge ligger jag lågt.

9 Windmill Jam är en jättefin treåring som utvecklats starkt på slutet. Han avslutade snabbt sista 700 senast och har varit jättebra hela hösten. Han möter tuffare motstånd nu men Windmill Jam har bra grundkapacitet och ska räknas med segerchans.

Lopp 5
5 Behind Bars var strålande på Solvalla och satt fast med rubbet och alla linorna var kvar. Han gick även bra i starten före i Eskilstuna och formen är på topp.
Behind Bars har inget bra facit över 2 640 meter och det är debut i Silverdivisionen, jag tycker ändå att han ska med på lappen.
Getingbetyg: 3
Vagn: Vanlig.
Huvudlag. Norsk.

Lopp 6
4 Blue Boy Face är en kapabel treåring som vann på bra vis senast utan att vara som bäst. Han har fått en träningsperiod och känns riktigt bra och är rejält förberedd. Han är medium från start och spåret passar bra och han är min bästa chans på V75.
Getingbetyg: 4
Vagn: Vanlig.
Huvudlag. Halvstängt.

12 Global Champion har utvecklats positivt och var senast trea i ett V75-lopp utan att få fritt. Han har varit uppåt under hösten men fick tyvärr ett dåligt spår och känns bortlottad. Från det här spåret siktar vi på en mindre peng.
Getingbetyg: 2
Vagn: Vanlig.
Huvudlag: Norskt.

Lopp 8
8 Primadonna Tile kändes fin på Solvalla där hon blev fast med sparade krafter efter att jag valt fel väg. Hon står hårdare till nu men är så pass bra för klassen att hon ska räknas ändå. Jag har förhoppningar om att vara bland de tre främsta om det löser sig någorlunda under vägen. Att konkurrenterna måste tävla med är en fördel för oss. Hon är den av våra hästar som tävlar på lördag som är mest gynnad av skotvånget.
Getingbetyg: 3
Vagn: Vanlig.
Huvudlag:

Lopp 9
11 Quenchless Tile gick ett jättebra lopp på Solvalla. Man får köra på chans från det här läget och då brukar han plocka fina pengar. Han trivs bäst när han är med där framme igen och missgynnas av spåret.
Getingbetyg: 2
Vagn: Amerikansk.
Huvudlag: Helstängt.

Lopp 10
11 Denco’s Galliano var jättefin senast och han är bra för klassen. Det var starkt att vinna efter en tuff inledning i comebacken. Spåret drar ned förhoppningarna men jag blir inte förvånad om han är med där framme.
Getingbetyg: 3
Vagn: Vanlig.
Huvudlag: Öppet.

I samarbete med: