Skip to main content

Lopp 3
5 Steady Express har gjort två lopp i karriären och varit strålande båda gångerna. Tyvärr galopp tidigt senast men gjorde en femstjärnig upphämtning. Jag tror han är en av flera fina hästar som är med långt fram

Lopp 4
10 Tug of War har fått en träningsperiod och känns väl förberedd inför lil-comebacken. Känns bra och är van tufft motstånd, så slåss om topp tre med rätt resa.

Lopp 5
7 Olympic Steel gick klart godkänt senast och han gör det okej varje gång. Det känns dock som att det finns nån växel till inombords som vi hoppas han tar fram inom kort.

Lopp 6
4 Kumla Fromentro har gjort två lopp efter uppehåll och levererat bra prestationer. Borde gå lite framåt med varje start. Är inte jättekvick men har gått felfritt tidigare. Hästen har mer styrka än snabbhet och är med i främre träffen igen.

Lopp 7
10 Daphne T.M. var positiv på Kalmar senast. Lite tätare starter nu och hon är rätt bra i spurten om det blir lite fart på loppet, men det är många att runda för att vinna.

Lopp 8
2 Global Empress fick äntligen vinna igen senast och allt tyder på att hon ska göra en bra prestation igen. Det finns några bra emot på pappret men jag är inte förvånad om hon är med där framme.

Lopp 9
10 Unique Creation har gjort två bra prestationer efter uppehåll. Är på gång formmässigt och i ett sånt här vardagslopp tycker jag hästen duger bra. Tar ner många till slut trots sitt bakspår.

I samarbete med: