Skip to main content

Lopp 2
1 Marshal är en fin treåring som gjort det mesta rätt än så länge. Han fick ett fint läge och även om motståndet kanske är lite tuffare så är det dags att spänna bågen och jag tror att han ska kunna vara med i främre träffen och leda länge.

Lopp 3
9 Satsuma gör bra lopp varje gång. Hon är oftast med där framme och bakspår passar bra då hon gjort sina bästa lopp bakifrån. I ett öppet lopp är hon en av flera som ska räknas.

Lopp 4
3 Nilla Lane fick en tuff inledning på V75 senast och krafterna tröt till slut. Fin i träningen efter det och har ett fint läge. Vi siktar på att leda hela vägen.

Lopp 7
4 Dart Kronos vann på V75 senast på väldigt fin sätt i ledningen. Hästen börjar verkligen komma i form och har bra läge här, han kan öppna hyggligt från början. Jag tror att han kan vinna från flera positioner. Han är tidig.
Balans: Skor runt om
Vagn: Vanlig
Huvudlag: Öppet
Getingbetyg: 4

Lopp 9
4 Maradona B.R. har alltid visat bra kunnande när han sköter sig. Skötte sig och vann trots tuff löpning senast. Kontinuerliga starter borde föra fram honom, men han är inte att lita på i volten och spåret är snårigt. Går han felfritt så är han bra för klassen och distansen är ingen nackdel.
Balans: Skor runt om
Vagn: Vanlig
Huvudlag: Öppet
Getingbetyg: 4

Lopp 10
4 Willa Explosive var nära att ta sig till final i Derbystoet och gör alltid bra prestationer. En nyttig häst som lärt sig öppna bättre och bättre från start. Läget är bra och ävensom hon är bra.
Balans: Barfota runt om
Vagn: Amerikansk
Huvudlag: Halvstängt
Getingbetyg: 3

I samarbete med: