Skip to main content

Lopp 2
1 Jazz Dancer galopperade senast och kusken tyckte att hästen överforceras. I starten innan blev hon påkörd och Jazz Dancer har haft otur hittills. Jag hoppas att hon går felfritt och Jazz Dancer är bättre än vad raden visar.

Lopp 5
6 Fuego Degato är en fin treåring som det blivit en del galopper med. Jag är inte jätteorolig och sköter han sig är vi med där framme.

Lopp 6
3 Forget It Not gör minicomeback och gick riktigt fint senast. Han borde vara ännu rappare med loppet i kroppen och duger bra i sin klass.

Lopp 7
5 Village Party kom inte in i loppet senast och är bättre än vad resultaten visar. Jag tror inte att han har minsta problem med distansen. Spåret blev perfekt för hans del och han ska kunna vara med framme.

Lopp 9
2 Marshal var blek i ett kval till Kriteriet senast. Vi har inte hittat några fel och han känns fin i jobben och testar igen, men det är ändå lite frågetecken var han står för dagen. Marshal är bra för klassen.

6 M.T. Unforgiven kommer allt mer och blir bättre och bättre och var inte helt bottnad senast. Kommer han ned i vettigt slagläge är han med i platsstriden.

12 Olympic Steel går okej men saknar den sista växeln. Han får köras på chans från det här utgångsläget och att vinna blir svårt.

Lopp 10
8 Tjurkhults Diamant kom snett på det senast och den starten är bara att glömma. Han fick spår fem på tillägg och har varit säker i voltstart tidigare. I det här loppet borde han vara med där framme.

I samarbete med: