Skip to main content

Lopp 1
5 Sobel Excellence gick väl sådär i debuten. Hon får fortsätta att starta på för att få kontinuitet i tävlandet. Normalt sett tar hon en bra placering.

11 Millesime Wime avslutade klart godkänt i debuten i en snabb avslutning. Hon får smyga med från bakspår och tar nog ned många till slut.

Lopp 2
8 Carna Solero krånglade i volten senast och felade direkt. Formen är klart dugligt. Utgångsläget är jobbigt och hon är väl inte mer än en outsider.

Lopp 5
1 Steady King vann på 1.12-tid senast i Tingsryd och har inlett karriären med två raka segrar. Han har gjort allt rätt och är en lovande treåring. Allt tyder på en ny fin insats. Han har inte visat någon startsnabbhet än och läget kan bli en fälla.

Lopp 7
8 Cheops vann senast på Åby och kändes väldigt fin. Banan i Tingsryd borde passa honom bra. Trots det dåliga spåret håller jag honom högt i det här sällskapet.

Lopp 8
1 Love Håleryd har bytt miljö och bor numera på banan efter att ha varit på gården tidigare, Tränat helt okey men måste visa lite mer på tävlingsbanan för att kunna räcka.

6 Look Håleryd gick klart godkänt i skymundan i Vaggeryd senast. Formen är god men han vinner sällan numera men tjänar nog fina pengar.

11 Ture L.A. comebackade senast efter uppehåll och vann direkt. Tingsryds bana borde vara en fördel år honom då han gynnas av vida svängar. Han levererar normalt sett en bra prestation.

Lopp 10
10 Global Daretowin var klart godkänd senast i Halmstad utan att kunna utmana de främsta hästarna. Han är duglig för sin klass och är ett platsbud. Eventuellt blir det barfota runt om.

11 Ivonka O.E. har en del galopper i raden och felade från start senast. Hon är bättre än raden och är inte så osäker som raden visar.

I samarbete med: