Skip to main content

Lopp 1
5 Roadtohana skötte sig bra senast och vann på bra vis. Han blir bättre och bättre för varje start och är ett tidigt bud.

Lopp 2
2 Global Dictator var godkänd I Vaggeryd efter lite frånvaro. Han borde vara bättre med lopp i kroppen och gynnas av längre distanser. Global Dictator brukar skötta sig bra i volten och duger bra.

Lopp 4
3 Love Håleryd var positiv i enklare motstånd senast och blev tvåa. Han borde göra en bra prestation och kan vara ett platsbud. Han vinner sällan numera.

Lopp 6
7 Holdfast Am har gjort två lopp efter frånvaro. Han var bra I debuten men var lite sämre senast. Formen är ett frågetecken och jag ligger lite lågt.

Lopp 7
5 Henessi Jubilee var positiv senast på Åby och formen är på gång. Hon duger bra i det här loppet och är uppåt i träningen.

8 Charming Lane har galopperat i de två senaste loppen men det känns som att hon är i ordning. Hon har ett dåligt läge och riskerar att hamna sist. Hon är bättre än vad resultaten visar.

11 Carna Solero gör comeback och har tränat fint. Hon får smyga med och ta en bra placering. Hon tror jag minst av våra hästar den här gången.

I samarbete med: