Skip to main content

Lopp 2
8 Love Håleryd gjorde en klart godkänd insats senast på Åby och är uppåt i form. Motståndet är tufft och han får köras på chans och jaga fina pengar.

Lopp 5
5 Adde S.H. har varit jättebra på sistone och vunnit de två senaste loppen. Han är startsnabb och fick ett bra utgångsläge och jag provar från början då han är naturligt startsnabb. Han känns fortsatt stark i jobben. Jag tror att han slåss om segern och han har vunnit lopp över medeldistans.
Getingbetyg: 4
Balans: Barfota.
Vagn: Amerikansk.
Huvudlag: Helstängt.

Lopp 6
6 Holdfast Am har gjort det bra hos och han har varit bra i båda starterna efter skrällsegern på V75 i Halmstad. Det är tufft emot men han spurtar bra när han får en fin resa.
Getingbetyg: 3
Balans: Barfota.
Vagn: Amerikansk.
Huvudlag: Norskt.

Lopp 7
2 Kron Vici Star har tre lopp i kroppen efter uppehåll och han gick riktigt bra senast. Det kostade mycket från början och han fick en tuff inledning första halvvarvet. Kron Vici Star är verkligen på gång och jag är inte förvånad om han slåss om en plats trots tufft motstånd. Han är nog den av mina hästar på V75 som är mest spelvärd.
Getingbetyg: 3
Balans: Barfota.
Vagn: Amerikansk.
Huvudlag: Norskt.

Lopp 9
2 Ture L.A. var knappt slagen från ledningen i Halmstad och senast galopperade han efter en bit då han snubblade och det var oturlig galopp. Han kändes fin för övrigt och det har varit tillfälligheter att han galopperat, han är normalt inte osäker. Utgångsläget är fint och Ture L.A. är kvick från början och borde få en fin position och han kan vara långt fram om det klaffar.
Getingbetyg: 3
Balans: Barfota.
Vagn: Amerikansk.
Huvudlag: Halvstängt.

Lopp 12
6 Blue Boy Face är en häst som jag gillar. Han har galopperar i de tre senaste loppen och han måste gå felfritt i första hand innan man kan lita på honom. Vi ändrar i balansen och kör utan framskor och felfri kan han vara långt fram.

I samarbete med: