Skip to main content

Lopp 2
7 Global Dictator gick godkänt i Kalmar men saknar fortfarande den sista växeln. Nu planerar vi att ta av framskorna och förhoppningsvis ger det effekt.

10 Rapid Pal gick fint i Kalmar när han vann från ledningen. Jag tror att han kommer bli bättre och bättre och tror på en bra insats och han slåss om en plats i topp-tre.

12 Global Dubhe spurtade bra efter sen lucka på Åby och går framåt efter varje lopp. Kanske har han bäst kapacitet av våra hästar i loppet, men samtidigt har han det sämsta spåret och det är lätt att det strular från det här spåret.

Lopp 3
3 Luca Di Quattro har galopperat på sistone men är kapabel för klassen. Han känns väldigt fin och det har varit tillfälligheter att han galopperat. Han vinner snart lopp igen.

Lopp 4
9 Precious Lane har fått en paus men är rejält tränad. Hon missgynnas av bakspåret och att vinna är långsökt men en plats kan det bli.

Lopp 6
4 Andante T.M. kom helt snett på det senast och loppet är bara att glömma. Hon tränar bra och hon borde vara med i främre träffen.

8 Mahak Mary var bra vid segern på Åby, senast stumnade hon lite till slut. Hon är snabb från början och med rätt resa är hon med där framme.

11 Easy Star har galopperat på sistone men det har funnits förklaringar. Vi provar igen och hon får följa med och spara speeden.

Lopp 7
1 Crown Wise As gick godkänt i Tingsryd och nu blir det tätare starter och jag hoppas att det ger en kick. Barfota runt för första gången är planerat och om han fungerar är vi med i segerstriden.

6 Puycheric Wine hade tränat bra inför senaste starten då han återkom efter två månaders träning. Jag var besviken på resultatet, men hoppas och tror att han är bättre med loppet i kroppen.

I samarbete med: