Skip to main content

Lopp 1
4 Le Roi Mearas är en tvåårig debutant. Han har skött uppträningen på bästa vis och det är en väldigt trevlig häst. Jag tror att han grejar spår fyra i volten och kan kliva iväg vettigt. Det är svårbedömt med chanserna men jag är inte förvånad om han dyker upp topp tre.

Lopp 7
10 Tug of War var jättebra på V75 senast och avslutade bra till andraplatsen då. Jag hade såklart önskat framspår här då han är snabb ut, men nu får vi smyga från bakspår och jag tycker att han är en outsider.
Getingbetyg: 3
Balans: Barfota runt om.
Vagn: Vanlig.
Huvudlag: Halvstängt.

Lopp 8
11 Mary Ann Lane har haft en jättefin säsong och gjort många bra lopp. Hon var trea i StoChampionatets final och har visat att hon klarar distansen. Jag tror Mary Ann Lane levererar en bra prestation men vi är lite utlämnade till läget och hon känns som en outsider härifrån.
Getingbetyg: 3
Balans: Barfota bak.
Vagn: Amerikansk.
Huvudlag: Halvstängt.

Lopp 9
8 Blue Boy Face är en väldigt kapabel häst som inte alltid får det att fungera. Senast hoppade han utan större anledning och han är åtgärdad efter det. Hästen fungerar bra i träningen men måste visa lite mer innan vi kan tro fullt ut på honom. Det är felfritt som gäller från start men annars tror jag distansen passar och löper han upp till sitt fulla kunnande är han långt framme.
Getingbetyg: 3
Balans: Barfota fram.
Vagn: Vanlig.
Huvudlag: Norskt.

10 Mateo di Quattro gör bra lopp varje gång. Efter att vi fått honom att fungera så har också resultaten kommit. Senast avgjorde han säkert efter en rejäl insats. Mateo är ingen expert på voltstart och det blir en försiktig start, men distansen är ett klart plus och han kommer ta ner många till slut.
Getingbetyg: 3
Balans: Barfota fram.
Vagn: Vanlig.
Huvudlag: Norskt.

I samarbete med: