Skip to main content

Lopp 2
3 Oberon Warframe gör första starten i vår regi. Han har tränat fint men också gett ett lite trögt intryck och får starta igång. Därför ligger jag lite lågt i debuten.

6 Howitends W.F. gjorde det okej senast utan att vara som bäst. Han har tränat på fint efteråt och ska vara vassare än senast. Med ett spännande läge tror jag att han skulle kunna blanda sig i striden.

Lopp 3
8 Satsuma tog en galopp kort efter start senast men gick bra efteråt. Vi korrigerar balansen lite till denna start och jag tror inte att motståndarna springer ifrån henne. Dock så gör spåret att vi får ligga lite lågt i förhoppningarna.

Lopp 6
8 Global Enjoy fick ta sin första seger näst senast och följde upp det med en bra insats senast. Han åkte dit på linjen då men både öppnade och avslutade i under 10-tempo och jag var väldigt nöjd med prestationen. Nu har vi dock ett svårt läge och får köra på chans. Även om formen är bra är det långsökt att han ska vinna.
Getingbetyg: 3
Balans: Barfota.
Vagn: Amerikansk.
Huvudlag: Norskt

Lopp 8
6 Cascabella hoppade direkt i volten senast och det är bara att glömma. Hon var klart godkänd på Åby innan det och håller vettig form. Cascabella gör ofta bra prestationer men vinner inte så ofta.
Getingbetyg: 2
Balans: Barfota fram.
Vagn: Amerikansk.
Huvudlag: Norskt.

Lopp 9
2 Denco’s Galliano har fått en träningsperiod då han fungerar bäst barfota och vi har väntat på mars och slutet av skotvånget. Hästen känns fin i träningen och är väl förberedd, men tittar man historiskt så brukar han behöva ett lopp i kroppen. Därför ligger jag lite lågt. Läget är bra men distansen är kanske ingen fördel.
Getingbetyg: 3
Balans: Barfota.
Vagn: Vanlig.
Huvudlag: Öppet.

I samarbete med: