Skip to main content

Lopp 1:
3 Eketorpets Uno är en treåring som är väl förberedd. Han skötte kvalet på bra sätt för 1,5 månad sedan och tränar fint. Jag tror och hoppas på en bra prestation och en placering i främre träffen.

Lopp 2:
11 Hardcore D.K. har gått bättre och bättre på sistone. Senast vann han på bra sätt och formen är uppåtgående. Det är lite andra förutsättningar med lång distans och voltstart, men hästen är bra och kan vara med där framme trots tillägg.

Lopp 6:
1 Garden Leave fungerade inte senast och vi har ingen riktig förklaring till varför. Hästen känns fin i träningen och läget är bra. Men det är ett litet frågetecken då hon inte gjort några superprestationer i år och kan bättre. Det blir eventuellt skor på onsdag.
Balans: Ev. skor runt om.
Vagn: Amerikansk.
Huvudlag: Öppet.
Getingbetyg: 3

Lopp 7:
10 Fabulicious har galopperat två gånger i rad och har varit hos veterinären efter det. Hon är väl förberedd men hästens akilleshäl är att hon är lite stänkrädd, vilket gör läget till väldigt chansartat. Troligtvis testar vi barfota bak för första gången.
Balans: Barfota bak.
Vagn: Vanlig.
Huvudlag: Öppet.
Getingbetyg: 3

11 Global Delightful gör godkända prestationer hela tiden men vinner sällan. Härifrån gäller det att smyga med och knipa en bra placering i första hand.
Balans: Barfota bak.
Vagn: Amerikansk.
Huvudlag: Helstängt.
Getingbetyg: 2

Lopp 8:
8 No Talking You blev allting fel för senast. Först blev han lite vass efter startkörningen och sedan fick han en dålig rygg och drogs sist. Men han var bra i Kungapokalskvalet näst senast. Härifrån får han köras på chans och jag ligger lite lågt även om han har fin grundkapacitet.
Balans: Barfota bak.
Vagn: Amerikansk.
Huvudlag: Norskt.
Getingbetyg: 2

Lopp 9:
7 Ture L.A. har gjort två starter efter uppehåll och är på gång uppåt formmässigt. Startspåret är bra med tanke på propositionen som är en spårtrappa där jag tar hellre sju än 10-11 med honom. Jag tror på en bra prestation och hoppas han ska kunna vara med där framme.
Balans: Barfota fram (ändring).
Vagn: Vanlig.
Huvudlag: Helstängt (ändring).
Getingbetyg: 4

I samarbete med: