Skip to main content
Okategoriserade

Åby onsdag

By 18 april 2022juni 1st, 2022No Comments

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Åby onsdag:

– Machi (lopp 4) var blek i Kalmar senast, men jag tror att det blev lite för tätt mellan starterna och hon hade inte återhämtat sig riktigt. Allt är frid och fröjd i träningen. Med en normal insats räknas hon tidigt.

– Nan’s Cash (lopp 4) gick helt okej i första starten för oss och hon känns som hon ska. Idag går hon med norskt då jag fick känslan att hon springer och håller igen lite.

– 6 Luke Diablo (V86-3) var godkänt i sin comeback och känns bra efteråt. Jag misstänker att han har gått framåt med loppet. Han har haft halsproblem och är opererad där och jag tycker nog man ska se honom med en outsider med lopp i kroppen. Det blir norskt huvudlag den här gången och det var ett tag sedan.

– 6 Let It Be Steel (V86-5) har ryckt upp sig och gjort ett par fina lopp här mot slutet. Han har utvecklats på senare delen av året. Jag tror han kommer gå bra igen – allting tyder på det. Jag ska utnyttja hans startsnabbhet. Det blir norskt huvudlag och vanlig vagn som senast.

– 6 Princess Kloster (V86-7) har varit blek två gånger och har inte varit helt ren i halsen. Nu har hon fått vila och läkt ut det. Hon känns bara bra i träningen, men det viktiga nu är att hon går in i mål. Plan A är att köra ett försiktigt lopp med henne. Norskt huvudlag.

– 7 Eye On The Hill (V86-7) hänger mest med och har inte gått som jag önskat i år. Känns bara bra i träningen och idag ska vi prova open eye-huvudlag för första gången bara för att göra något nytt.

– 8 Use Face (V86-7) har tagit tre fina segrar och sett bättre ut för varje gång. Det vill till att hon klarar voltstart då hon inte gått med det på länge – aldrig hos oss i alla fall. Klarar hon starten så tror jag hon är bästa hästen. Öppet huvudlag.

– Peach (lopp 10) känns bara bra, men blev lite skärrad av en som gick ned framför – därav galoppen.