Skip to main content

Lopp 1
9 L.L. Labero gick bra senast i Kalmar och var nära att vinna. Han kan vara med i främre träffen igen och allt är väl i träningen.

Lopp 2
10 Oktan Håleryd gör första starten i min regi. Det är en trevlig häst som känns okej i jobben. Utgångsplanen är att köra försiktigt och att han får springa på till slut. Oktan Håleryd har tidigare haft halsproblem.

Lopp 4
9 Holdfast Am blev fast med sparade krafter i Köpenhamn. Formen är okey och även om han inte vinner så ofta tjänar han fina pengar. Han ska kunna vara med bland de tre främsta.

Lopp 6
2 Illuminati I.H. blev generad till galopp senast, men gjorde det okej efteråt. Det finns kapacitet i hästen men det har inte lossnat för honom än. Felfritt gäller i första hand och håller han sig i trav är han med i striden.

3 Rubin Diablo gick okey i skymundan senast. Det har blivit lite långt mellan loppen och förhoppningsvis är han bättre med lite tätare mellan starterna. Han borde kunna vara med i platsstriden.

Lopp 8
4 Veyron Bros var ute mott tufft motstånd i Bjerke och gjorde det bra i skymundan. Han öppnar bra och vi måste vara optimistiska den här gången Han tävlade utan skor senast och planeras göra det igen.

I samarbete med: