Skip to main content

Lopp 1
4 Tug Of War avslutade starkt sista rundan på Solvalla i ett försök till Kriteriet. Allt är väl efteråt och nu blir det troligen ett helstängt huvudlag för att han ska vara mer fokuserad. Han möter några tuffa konkurrenter.

Lopp 2
5 Jakiro Mearas var förbättrad senast och allt är bra efteråt. Från ett vettigt läge är han med i främre träffen.

Lopp 3
6 Miriam Håleryd gick klart godkänd från svårt utgångläge senast. Formen är bra och jag hoppas hon åtminstone är ett platsbud.

Lopp 6
4 Jelly Bean Mearas var tillbaka efter uppehåll senast och fullföljde hela vägen in i mål. Hon kan vara förbättrad med loppet i kroppen och hon kan snart stå på tur för segern.

7 Alvena Matteus kommer från karriärens första seger och han har lätt för sig. Startspåret spelar inte så stor roll och jag tror att han kommer ta ned många till slut.

Lopp 7
13 San Sebastian var bra senast förutom galoppen kort före mål. Jag har ingen riktigt bra förklaring till galoppen. Han borde vara med i främre träffen.

Lopp 8
9 Kick The Dust Ås var bara ”sådär” senast i Köpenhamn. Vi har siktat hit och jag blir besviken om han inte gör ett bra lopp och han borde vara ett segerbud.

11 Look Håleryd testade vi i monté senast och han gick godkänt till slut. Han borde liksom Kick The Dust Ås vara med i främre träffen.

I samarbete med: