Skip to main content

Lopp 1
9 Village Party har varit lite trög, men börjar släppa till allt mer. Sö9ren Boel var nöjd med honom i kvalet och jag tror att Village Party är en bra ”nollhäst”.

Lopp 2
3 Come On Lane galopperade kort efter start senast och har problem i starten och då han är lite stressad.
Han duger bra för klassen och är en outsider, men det är felfritt i första hand som gäller.

6 Kung Carl Autriche fick vinna senast i Kalmar och han är under utveckling. Han sliter lite med auktion men det blir bättre och bättre. Distansen är oprövad men jag att han klarar det fint.

Lopp 3
3 Charming Lane höll godkänt senast utan att vara på topp. Gör några små ändringar i utrustningen och hoppas dessa faller väl ut. Första gången med rycktussar denna gång.

Lopp 4
5 Lady Larissa gjorde ett bra lopp på Jägersro och har visat fin form på sistone. Hon möter återigen hingstar men ska kunna vara med där framme igen.

Lopp 9
Jag var jättenöjd med 2 Jelly Bean Mearas senast och hon gick positivt hela vägen in i mål. Jag har trott på henne flera gånger och Jelly Bean Mearas är bra för klassen och vinner snart lopp.

Det känns som att 6 Jody Mowatt håller vettig form i jobben. Hon tar oftast bra placeringar men vinner inte så ofta. Hon är medium bakom bilen och ska ses som en outsider.

I samarbete med: