Skip to main content

Lopp 2
2 Global Destiny känns som en kapabel häst för klassen. Hon är lite osäker från början men går hon i väg felfritt har hon styrka att vara med där framme.

5 Josefin V. tränar okej och vi provar att starta i gång henne och jag ligger lågt.

Lopp 4
4 Eleonora S.H. har vunnit tre av fyra lopp och har varit riktigt fin och presterat bättre än vad vi hoppats. Hon har utvecklats fint och blir bättre och bättre hela tiden.

6 Henessi Jubilee var för laddad från start senast och galopperade. Hon är bra för klassen och jag har förhoppning om att hon tar en framskjuten placering.

Lopp 5
Spår fyra är inte optimalt för 4 Village Party och det gäller att köra felfritt från början. Han har utvecklats bra och tål att göra en del själv. Klarar han starten är han stabil.

Lopp 6
6 Molly Vici galopperade senast efter en lite för bra start. Hästen är bättre än vad raden visar och i det här sällskapet har jag förhoppningar om att vi är med i striden.

Lopp 9
8 Denco’s Galliano har varit jättebra I de två senaste loppen. Han exploderade senast på Solvalla och svarade för en imponerande spurt. Det blir krångligt från det här läget och vi riskerar att hamna illa till. Han tränat fortsatt bra men läget är chansartat.

Lopp 10
2 Luca Barosso debuterade senast på Åby och vann på fint vis. Det finns potential i honom och lite att jobba med. Luca Barosso är bra för klassen.

I samarbete med: