Skip to main content

Lopp 1
3 Unique Wine har gjort två lopp och presterat väl. Hon blir bättre för varje start och fick ett vettigt utgångsläge. Hon borde vara med och slåss om de tre främsta placeringarna.

4 Steady King är en fin treåring som kvalade redan I vintras. Felfritt gäller i första hand och om han klarar spåret har han nog kunnande att vara med där framme.

Lopp 2
6 Ivonka O.E. galopperade I sista sväng I debuten för mig, hon hade nog varit på plats annars. Utgångsläget blev bra och hon är duglig för klassen och öppnar bra.

12 Global Destiny har haft svårt att gå I väg felfritt men gått snabbt efteråt. Hon måste lära sig att gå felfritt och jag hoppas att hon sköter sig men hon kommer att tappa från början även om det blir felfri avgång.

Lopp 4
4 Unique Creation har gjort fantastiska prestationer under vintern, men har varit sjuk och fått ett break. Han är ensam på volten och borde gå i väg felfritt. I debuten för mig felade han i volten men nu är vi ensamma. Han gillar lång distans och uppgiften ser spännande ut även om det är tuffa hästar på sista volten.

Lopp 5
1 Veyron Bros föll med flaggan i topp senast och har utvecklats fint för varje start. Han hade spår ett senast och jag hoppas komma i väg snabbt och Veyron Bros borde vara med i segerstriden.

Lopp 6
7 Primadonna Tile har gjort flera bra lopp i skymundan utan att fått någon utdelning. Spåret innebär vingelläge men hon är bättre än vad raden visar. Det blir amerikansk vagn för första gången och hon är en luring om det löser sig.

Lopp 9
5 Kung Carl Autriche gjorde en bra insats i minicomebacken. Han brukar gå i väg felfritt och den långa distansen är en fördel. Det blir barfota runt om för första gången.

6 Alvena Matteus gjorde det bra utvändigt ledaren på Jägersro. Han fick ett bra utgångsläge och det borde han kunna utnyttja så får vi se hur länge det räcker. Han har fått lite kontinuitet i tävlandet på sistone och utvecklats av det

Lopp 10
1 Global Daretowin var godkänd i skymundan senast. Han har gjort bättre insatser än vad han fått utdelningen för. Vi provar rycktussar för första gången och målet är att spåra runt om.

I samarbete med: