Skip to main content

Lopp 1
10 R.K.Dynamite är en treårig debutant. Han galopperade kort efter start i kvalet och är med för att lära sig. Han är stänkrädd och bakspåret är inget plus.

Lopp 2
9 Run Queen Run har gjort två jättefina lopp men borde inte förlorat senast, men trots att hon sprang väldigt snabbt över upploppet var det en häst som sprang ännu snabbare. Spår fem på 20 meters tillägg är lite lurigt men hon får smyga med och kommer säkert att leverera en bra spurt.

Lopp 3
4 Look Håleryd gick bra i montéloppet senast och vi provar igen. Fältet är litet och han borde vara med där framme och tjänar fina pengar igen. Formen är riktigt bra.

Lopp 4
5 Generator har fungerat bra på sistone och vi var nöjda även senast. Hon är lite uppåt för dagen och det blir barfota bak och amerikans vagn igen.

6 Elena K.J. vann ett billigt gäng senast men blev sjuk efteråt. Hon har fått en träningsperiod och känns väldigt fin i jobben. Hon har inte startat på ett tag och behöver kanske loppet och jag ligger lågt med segerförhoppningarna.

10 Cascabella gör det bra varje gång. Senast kom hon inte in loppet, men spurtade bra i skymundan och allt tyder på att hon kommer att göra ett bra lopp. Barfota fram, skor bak denna gången.

Lopp 6
5 Fashion Monger har gjort fina lopp varje gång och senast fick han ge sig mot en bra häst. Han är med och slåss om en placering på pallplacering.

Lopp 7
3 Global Dictator var fin vid segern senast på Jägersro. Han gillar lång distans och har ett bra utgångsläge. Global Dictator möter tuffare motstånd den här gången men kan vara långt fram ändå.

12 Blue Boy Face avslutade fjolåret mycket bra, men fungerade inte i comebacken och provar vi igen.
Han tränar bra och borde göra ett bra lopp trots läget. Han ska räknas tidigt trots spåret.

Lopp 8
10 Crown Wise As startade på Solvalla under Elitloppshelgen men orkade inte från svårt läge efter en inledning i tredjespår. Jag hoppas att loppet satt sig rätt och han tar ned många om det löser sig. Medeldistans har varit hans bästa distans hittills

I samarbete med: