Skip to main content

Lopp 4
5 Daphne T.M. har bra form och satt fast med sparat senast på Jägersro. Klarar hon femtespåret från start i volten som tror jag hon kan vara med och slåss om en plats.

7 Sobel Exellence hamnade utvändigt ledaren men kämpade på bra även om det inte blev ny seger senast. Bra utgångsläge och är kvick i benen i voltstart. Bra förutsättningar att vara med bland de tre första igen.

Lopp 5
12 Cooper T.M. har inte startat sedan början av september. Känns fin i träningen och eventuellt barfota runt om för första gången nu. Men spåret är dåligt och det göt att vi får ligga lite lågt.

Lopp 7
6 Global Champion vann comebacken säkert mot lite enklare motstånd. Eventuellt barfota runt om för första gången nu. Platsbud om det löser sig med positionerna.

7 Klondyke River är kapabel och brukar vara med i striden när han går felfritt. Distansen känns som en fördel. Lite osäker på formen då han inte startat sedan slutet av augusti, men är en häst som är bra i sin klass.

Lopp 9
9 Denco’s Galliano har fått en träningsperiod efter senaste loppet. Känns fin i träningen, men kanske måste ha ett lopp till innan formen är på topp. Smygläge denna gång och spurtar förbi många tillslut.

Lopp 10
3 Jakiro Mearas vann ett enklare lopp senast. Har haft svårt med auktionen bitvis i loppen. Distansen känns inte som någon fördel denna gång. Ligger lite lågt.

I samarbete med: