Skip to main content

Lopp 1
6 Fabulicious gjorde minicomeback senast och vann på fint vis. Jag var riktigt nöjd med henne och hon borde gå bra igen. Fabulicious duger bra för klassen och är ett segerbud.

Lopp 2
2 Rubin Diablo vann säkert från ledningen senast. Motståndet var lite billigt och han möter säkert tuffare motstånd nu. Rubin Diablo ska vara bättre med lopp i kroppen och ska räknas tidigt.

Lopp 3
8 San Sebastian vann senast och han har varit riktigt bra i de senaste starterna. Han levererar säkert en bra insats igen och distansen är ingen nackdel. Han fick spår långt ut men ska ändå räknas tidigt.

Lopp 4
6 Kron Vici Star fick ett vettigt utgångsläge och trivs bäst när han är med i den främre träffen. Han har sämre placeringar i de senaste loppen men någon fara med formen är det inte och han borde göra ett bra lopp.

Lopp 5
4 Howitends W.F. gick bra i debuten från ett jobbigt läge och gjorde en bra insats. Fältet är litet och han borde vara med i främre träffen.

Lopp 6
1 Millesime Wine gick klart godkänt senast men gjorde det bra. Hon fick ett tufft lopp men höll bra. Motståndet är enklare nu och från ett bra läge hoppas jag vara med i segerstriden.

I samarbete med: