Skip to main content

Lopp 2
4 Make A Mil gjorde ett klart godkänt lopp i debuten och ska förhoppningsvis vara rappare med loppet i kroppen. Det blir inga ändringar och Make A Mil är ett platsbud.

Lopp 3
8 Global Champion var okej senast och jag hoppas att han gått framåt med lopp I kroppen. Nu fick han ett tråkigt utgångsläge och att vinna blir svårt och i första hand får han jaga en bra placering.

Lopp 4
1 Hardcore D.K. var en besvikelse senast. Nu har han ett fint utgångsläge och borde få en fin resa. Troligen blir det can´t see back istället för norskt huvudlag.

12 Mr Brilliant galopperade runt slutsvängen senast. Det var första starten på ett år och den här gången får han smyga med och att han ska vinna känns inte troligt.

Lopp 5
1 Mellby Lambada har haft problem med halsen under hösten och har nu fått en rejäl vinterträning. Han borde duga bra för klassen. Det är svårt att veta var han hamnar från början, men strular det inte borde det bli en bra placering.

Lopp 6
1 Quattro Håleryd har varit fin vid vinsterna och känns fortsatt fin i träningen. Utgångsläget är chansartat men jag tror att han är bästa hästen i loppet och kommer köra därefter.

4 Global Delicous har varit lite seg på sistone och nu har vi tränat annorlunda och hoppas att hon tänder till. Istället för tryckvagn har hon gått backträning och på rakbanan. Hon hade rycktussar senast med de rycktes aldrig och hon är en outsider.

I samarbete med: