Skip to main content

Lopp 1
9 Le Roi Mearas gjorde ett klart godkänt lopp i sin debut. Jag hoppas att han gått framåt av loppet och blir inte förvånad om han är bland de tre främsta igen.

Lopp 3
10 Farina fungerade inte i årsdebuten. Hon hade tränat fint och nu kör vi med skor då barfotakörning verkar spela henne ett spratt. Hon följer med i alla tempon och tar ned många om det blir hög fart.

Lopp 4
3 Run Queen Run har gjort en start i år och blev helt fast. Hon kändes fin och har fått träna på efteråt. Nu blir det barfota runt om men om det ska bli en finalplats måste hon höja sig ett snäpp.

Lopp 5
3 No Talking You blev ivrig senast och slog på en galopp. Han gick klart godkänd efter galoppen och har utvecklats rejält. Nu är motståndet tuffare men jag har förhoppningar om att han är med och fightas om en finalplats.

Lopp 6
2 Willa Explosive spurtade bra i årsdebuten och blev fast med sparat. Jag var nöjd med hennes årsdebut och hon visade under fjolåret att hon duger mot de bästa. Willa Explosive är medium bakom bilen och vi siktar på att gå till final.

Lopp 7
3 Global Enjoy gör alltid fina insats och blev fast med sparat senast. Han måste köras på chans och hänger med i alla tempon. Får han ett fint lopp är det inte omöjligt att han tar en finalplats.

Lopp 9
7 Call Me Gleipner blev störd till galopp kort efter start senast och galoppen tar jag inte hårt på. Han kändes fin efter galoppen och det blir barfota och amerikansk vagn igen. Call Me Gleipner är mer stark än snabb och tar ned många om det blir högt tempo.

Lopp 10
3 Monrose Wine har lopp i kroppen och svarade för en bra årsdebut. Hon ska inte sämre med loppet i kroppen. Monrose Wine är bara medium bakom bilen och hon ska kunna vara med där framme.

Lopp 11
7 Stens Rubin avslutade fjolåret med att vinna Breeders´ Crown. Han fick ett break efteråt och vi har siktat på att årsdebutera i kvalen till Kungapokalen. Jag kan inte vara annat än helnöjd med vinterträningen och han känns väldigt fin. Stens Rubin höjer sig när det blir tävling och jag har bra feeling, men vet inte om han är redo för stordåd direkt.

Lopp 12
1 Autumn Shine L.A. har gjort två fina lopp efter uppehåll. Han är kvick från början och borde få ett fint lopp. Motståndet är tuffare än tidigare men han ska ses med platschans.

I samarbete med: