Skip to main content

Lopp 4
2 Run Queen Run var jättefin senast i Tingsryd och det känns som att hon verkligen är på rätt väg. Hon fick ett bra spår och är rätt kvick från början. Motståndet är bra men hon är bra själv och ska kunna vara med i striden.

Lopp 5
1 Stens Cullinan har fått vila men även fått en rejäl träningsperiod. Han är bra för klassen och känns fin i jobben. Från ett bra läge hoppas jag på en snabb start och Stens Cullinan är en bra häst för klassen.

Lopp 8
2 Labyad Bros har fått en träningsperiod och känns fin i träningen. Han är rejält jobbad och borde leverera en bra insats direkt.

11 Global Delayed var klart godkänd i skymundan senast. Han har svårare förutsättningar med bakspår på tillägg. Jag tror ändå att han gör ett bra lopp och nu blir det troligen helstängt huvudlag, vilket han hade näst senast.

Lopp 10
2 Windmill Jam var positiv senast i Tingsryd då han gick med fullt fart över linjen. Han brukar gå felfritt i voltstart och jag hoppas att han är på rätt väg.

3 Mr Brilliant kom snett på det i Halmstad senast. Fältet är litet och den korta distansen är en fördel. Han är rätt snabb från start.

I samarbete med: