Skip to main content

Lopp 1
6 La Romana Mearas har gjort två lopp och var godkänd i skymundan senast.
Utgångsläget blev fint och jag hoppas att hon kan utnyttja spåret. La Romana Mearas är en outsider.

Lopp 5
4 Eketorpets Uno har gjort klart godkända insatser hittills och var bra i skymundan senast. Han möter tuffa konkurrenter i kväll och tar han en plats är jag mycket nöjd.

Lopp 6
6 Cascabella är i jättefin form och sprintade förbi senast och jag var mycket nöjd med hennes insats. Hon har flera startsnabba hästar invändigt om sig och vi får se vad som händer från början.

Lopp 7
12 Windmill Jam har varit jättebra på sistone och var väldigt fin vid segern senast även om det var ett billigt lopp. Windmill Jam är rätt okomplicerad att köra och bra för sin klass. Läget gör att det kan vara många i vägen men han kan vara långt fram ändå.

Lopp 8
4 Sten Cullinan vann comebacken trots galopp och svarade för en rejäl insats. Det gäller att köra felfritt för han är bra för klassen. Han har bättre spår sedan trean strukits och det passar honom bättre. Det är min bästa chans för dagen och de ska få jobba rejält från tillägg om de ska hinna i fatt min häst.

Lopp 9
Global Delayed har jättefin form och gick starkt till slut senast. Han är värd att vinna lopp, men läget blev inte det jag önskade och han får nog svårt härifrån och Global Delayed möter även en del bra hästar.

Lopp 10
3 Västerbo M.A.S.H galopperade i ledningen senast och springer lite med handbromsen i.
Han står bra till och borde vinna lopp inom kort.

9 Global Destiny möter billigare motstånd nu men jag hade hoppats på lite bättre tryck till slut senast. Det är min förhoppning att hon tar ned många till slut.

I samarbete med: