Skip to main content

Lopp 2
7 Proppeli Silvio skötte sig i kvalet och är redo att starta och känns som en bra debutant. Spåret bör passa bra och jag tror att vi är där framme.

10 Mateo Di Quatro fungerade inte helt 100 i stilen senast men gick bra i skymundan. Förhoppningsvis är han med och slåss om en plats.

Lopp 5
4 Fango Jett var lite halvseg i Mantorp men gick klart bättre senast. Han duger bra i klassen och hoppas att han är med där framme. Går han i väg felfritt tror jag att han håller sig i trav och han ska räknas med chans.

Lopp 6
5 Grandfather Bill gick klart okey i skymundan senast och är snabb från början. Men det är fler som kan öppna bra men jag får prova från början då han är bäst i ledningen. Han är inte borta.

Lopp 7
7 Yuvaraj var femma senast och var okej. Han är lite på gång men har vingelläge men jag hoppas att han kan vara bland de tre främsta. Eventuellt blir det barfota runt om den här gången.

Lopp 8
6 Woodbury Wine höll bra efter ett lopp utvändigt ledaren i comebacken och jag hoppas att hon är minst lika bra. Att det är full väg är ett litet minus. Hon är snabb från början och det ska jag försöka utnyttja.

Lopp 10
9 Molly Vici kom aldrig in i loppet senast men kändes bra i skymundan. Hon står på tur och tar snart första segern och jag tror på en bra insats.

11 Mary Ann Lane blev störd till galopp i slutsvängen och hade varit långt fram annars. Hon duger bra i klassen och jag tror att hon är med där framme trots tillägg.

I samarbete med: