Skip to main content

Lopp 1
6 Global Delightful gjorde en godkänd debut och har ett fint läge med springspår nu. Det blir första gången med rycktussar och jag har förhoppningar om att hon ska vara topp tre. 

Lopp 2
2 Turi Follo känns lite på gång och har sett fin ut i skymundan i sina två starter. Jag blir inte förvånad om hon är med där framme till slut. 

5 Charming Lane gjorde det klart godkänt i debuten och har fått en träningsperiod efter det loppet. Jag tycker hon är bra för klassen och ska räknas tidigt. 

Lopp 3
6 Check Lane vann trots en galopp i debuten och allt känd bra med honom. Han är under fin utveckling och ska duga bra i detta lopp. 

Lopp 4
10 Winner Brodde fick äntligen utdelning senast efter tt ha haft lite stolpe ut i år. Formen är fin men han möter äldre och fick bakspår. Jag tror han gör en bra insats så får vi se hur långt det räcker.

Lopp 5
7 Look Håleryd gör premiär i monté. Det är såklart svårbedömt, men självklart har vi förhoppningar om att det ska fungera bra och bli en liten nytändning. Han tränar fint här hemma. 

Lopp 6
11 Smile Silvio har gjort bra lopp varje gång och visat bra styrka. Han tål att göra jobbet själv och går han bara felfritt ska han vara med och slåss om segern.

Lopp 10
4 Judy Mowatt har en tråkig rad men känns fin i träning och ska nog räknas i detta sällskap. Då måste hon dock gå felfritt och vi slår på skor runt om denna gång och hoppas det ska hjälpa. 

I samarbete med: