Skip to main content

Lopp 1:
5 Klondyke River är väldigt väl förberedd och utgångsläget blev bra inför karriärens andra start. Förhoppningarna är stora och jag blir förvånad om han inte är med och slåss om segern.

Lopp 1:
11 Cindy S.H. har visat bra styrka men måste lära sig att stå på benen. Huvudmålet är felfritt lopp och normalt är hon inget för vinnarspelare.

Lopp 2:
6 Molly Vici var tvåa senast och hade sparade krafter efter ett lopp i rygg på ledaren. Hon har gjort två fina lopp och har inte varit tom i mål i någon av starterna.
Nu blir det bilstart för första gången i karriären och det borde vara en fördel. Hon möter äldre hästar och även en del hingstar nu, men jag hoppas att hon kan vara bland de tre främsta.

Lopp 3:
2 Let It Be Steel hamnade bakom en kall häst senast och det är bara att glömma loppet. Han kändes fin men vi blev dragna sist och han är bättre än vad resultaten visar. Han har inte till det resultatmässigt på slutet och näst senast kvävde han sig. Let It Be Steel är en outsider.

Lopp 5:
3 Cheops vann de två första loppen och visade fin talang. Senast var han lite för ivrig och gjorde bort sig med galopp direkt. Han fick springa 1.15 i två varv och kändes bra. Cheops är förstahästen av våra i loppet och från vettigt startspår är han definitivt med i segerstriden.

Lopp 5:
7 Kaiser Wibb stod på tur för att vinna senast och gjorde det också. Han är under utveckling och planen är att köra barfota runt om för första gången.

Lopp 7:
1 Sobel Caviar testades med rycktussar senast och han svarade bra på dessa och gick bra in i mål. Han fick ett tufft lopp gången före i årsdebuten i Mantorp och är lite på gång. Distansen tror jag inte blir något bekymmer.

Lopp 8:
3 Stens Surprise fick ett tufft lopp i årsdebuten och galopperade direkt från start senast. Hon får smyga med den här gången och får svårt att vinna.

Lopp 8:
5 Primadonna Tile vann comebacken och jag var lite överraskad att hon var så bra. Även om hon är bra i grunden så var längesedan hon startade men hon var bättre än vad jag trodde. Utgångsläget blev perfekt för henne och eftersom hon är stark och rejäl tror jag att hon klarar distansen bra. Det blir debut över 2 640 meter för henne

Lopp 8:
6 Gina Follo har utvecklats i år och senast fick hon gå utvändigt ledaren och det är inte hennes favoritposition. Hon spurtar bra till slut när hon får smyga med i ryggar.

Lopp 9:
5 Roller Coaster Ås har haft mycket dålig lägen en längre och från det här spåret provar att vara med lite från början. Han avslutade 1.10 sista 700 senast men det hade gått alldeles för långsamt och det var inte lätt att förbättra sig. Eventuellt ändrar jag till ett mer stängt huvudlag, antingen halv- eller helstängt huvudlag. Senast gick han med en öppen murphy. i provar att vara med lite från början

Lopp 10:
3 Mahak Mary har gjort en start efter lång vila och var seg då, Tanken är att köra barfota runt om för första gången men hon får visa lite bättring innan jag tror på någon stor segerchans.

Lopp 10:
9 Danilo H.B. är bättre än raden. Det gick lite för snabbt in i svängen senast och därav galoppen. Han är normalt säker i voltstart och brukar avsluta rejäl. Danilo H.B har mött tuffare motstånd på sistone och står på tur för seger och det är lättare emot nu.

I samarbete med: