Skip to main content

Lopp 4
15 Klondyke River galopperade i utgången av slutsvängen senast. Det var oturligt och han hade mycket sparat i det läget och hade sämst varit tvåa utan galoppen. Han är bra i ordning men läget är lurigt och det är många att runda. Han har kunnande att segerstrida.

Lopp 5
6 Heart Of Steel gör godkända prestationer hela tiden. Senast kom han aldrig in i loppet men gick okej i skymundan. Jag laddar framåt från start och vi får se vad vi hamnar. Heart Of Steel gör bra insatser men vinner sällan numera.
Getingbetyg: 2
Vagn: Amerikansk.
Huvudlag: Norskt.

Lopp 9
8 No Talking You har varit jättefin på sistone och har kunnat tävla kontinuerlig och då kommer utvecklingen. Han vann enkelt senast och är i bra författning och jag tror absolut att han svarar för en ny bra prestation. Läget gör att förhoppningarna minskar något.
Getingbetyg: 3
Vagn: Vanlig.
Huvudlag: Öppet.

Lopp 10
6 Real Scotch gynnas inte av kort distans även om han vunnit över sprinterdistans. Han står bra inne i klassen och trivs när det är högt tempo och det långa upploppet är en fördel. Han gör alltid bra lopp och känns väldigt fin för dagen och borde göra ett bra lopp igen. Han har öppnat alltid bättre på sistone och är kvick efter en bit.
Getingbetyg: 3
Vagn: Vanlig.
Huvudlag: Helstängt.

Lopp 11
2 Game Brodde felade när det gick för fort på långsidan senast. Han är långt fram utan galoppen och var absolut inte trött i det läget. Formen är bättre än vad raden visar. Distansen är kanske ingen fördel men han hanterar det bra. Game Brodde är medium ifrån början.
Getingbetyg: 3
Vagn: Amerikansk.
Huvudlag: Norskt.

I samarbete med: