Skip to main content

Lopp 2
2 Martha Diablo skötte sig klart godkänt i kvalet och är redo att starta. Hon är väl förberedd och får smyga med i debuten. Det ser ut som att det är tuffa hästar på 20 meters tillägg.

Lopp 3
1 Jakiro Mearas startade senast på Jägersro och slog i vagnen. Han är inte så osäker som raden antyder och näst senast blev han påkörd. Han fick ett bra läge och jag hoppas att det är hans tur nu.

Lopp 4
11 Molly Vici var bra på Åby i senaste loppet. Hon fick en liten reaktion efteråt och har varit hos veterinären. Hon möter bra motstånd och från det här spåret får jag hoppas på en bra placering i första hand.

Lopp 7
1 Bikana Wine har sällan haft bra lägen bakom bilen och min känsla är att hon är medelsnabb. Hon gjorde det bra i skymundan i ett ”Margaretalopp” senast. Att besegra de tuffaste märrarna blir kanske tufft, men hon kan ta en bra placering.

Lopp 8
4 Mary Ann Lane är obesegrad i år och har gjort det bra. Hon har utvecklats fint under vintern och öppnar bra bakom bilen. Hon möter hingstar nu men kan vara med i striden ändå.

Lopp 10
12 Monrose Wine har varit jättefin i varenda start och övertygade när hon vann på Jägersro senast. Hon är kraftigt på väg uppåt men möter tuffare motstånd än tidigare. Målet är att hon gör ett bra lopp och tar en skaplig placering.

I samarbete med: