Skip to main content

Lopp 1
2 Global Feather var alldeles för stressad senast och galopperade direkt. Han har tränat på efteråt och var fin i ett banjobb för några dagar senast. Går hon felfritt från start är hon med där framme.

Lopp 2
1 Global Fairy Tale var lite seg senast i Mantorp och jag hade hoppas på en bättre insats. Allt är normalt i träningen och vi provar igen. Spåret är lite lurigt men hon är bra för klassen och ska räknas tidigt.

Lopp 3
7 Global Edition har varit upp och ned i prestationerna. Senast kom hon inte in i rytmen men hon svarade för en bra insats på Jägersro näst senast. Spåret kan han inte utnyttja, men han har bra kapacitet.

Lopp 4
5 Kron Vici Star öppnar snabbt även från snäva spår men spår fem är förstås inte optimalt. Jag tror ändå att han öppnar rätt bra. Han har haft problem med blodvärdena och inte startat på ett par månader. Han tränat fint och nu provar vi att starta, men formen är svårbedömd.

Lopp 6
9 Tug Of War felade bakom bilen på Axevalla då han var laddad från innerspåret. Han var jättefin vid segern i Halmstad och känns fortsatt fin i jobben. Normalt felar han inte och han tar ned många till slut.

Lopp 7
7 Satsuma har blandat och gett och gav sig enkelt senast. Allt är väl i träningen och vi hoppas att hon får en fin resa. Hon har potential att vara topp tre och eventuellt blir det rycktussar för första gången.

Lopp 8
7 Cheops vann comebacken senast, men det finns att slipa på. Lång distans är ingen nackdel och han är bra för sin klass. Eventuellt blir det debut i amerikansk vagn och han kan vara med där framme.

Lopp 9
7 Henessi Jubilee var godkänd senast i Tingsryd. Formen är bättre än vad resultatraden visar och hon är en platskandidat.

I samarbete med: