Skip to main content

Lopp 1
7 Eminent Kronos kom snett på det i debuten på Solvalla. Han kändes fin före loppet och allt är bra efteråt. Han är lite stänkrädd och utgångsläget passar. Det skulle förvåna om han inte är med och kämpar om segern.

Lopp 4
7 Aperol Broline fungerade bra i travet senast. Hon fick en tung löpning och blev lite trött till slut. Formen är på väg och om det skulle bli överpace kan hon skrälla.

Lopp 6
4 Jakiro Mearas galopperade efter 100 meter senast. Vi återgår till skor på honom då vi fick en känsla av att det inte stämde med barfotabalansen senast. Formen är ett frågetecken men det är en bra häst i grunden och jag känner mig inte slagen.

Lopp 7
5 Global Dictator kom inte in i loppet senast och galopperade på upploppet. Han kändes bra i övrigt. Den långa distansen är en fördel eftersom han är mer stark än snabbt.

10 Lucky Di Quattro gör goda insatser varenda gång. Han får smyga med och ta några till slut. Han vinner inte så ofta och gör nog inte det nu heller.

Lopp 8
8 Behind Bars har ingen tur med spårlottningen. Han fick ett litet break efter starten på Åby senast men känns fortsatt fin i jobben. Han är nog inte lika bra den här gången och det blir bara barfota fram. Han är bra i grunden men jag ligger lågt från det här spåret.

I samarbete med: