Skip to main content

Lopp 2
4 Winner Brodde var riktigt rejäl vid senaste segern. Han vann utvändigt ledaren på bra sätt och jag var mycket nöjd med honom. Allt är väl i lugna jobb efteråt och vi har siktat på det här loppet och jag tror att en bra insats.

Lopp 5
5 Kron Vici Star gör bra lopp varje gång och han är travsäker och lättplacerad. Jag hade hoppats på ett bättre spår men jag tror att han öppnar snabbt trots att spåret kunde varit bättre. Han vinner inte så ofta men tjänar säkert fina pengar.
Getingbetyg: 2
Vagn: Vanlig.
Huvudlag: Norskt.
Balans: Barfota fram.

Lopp 6
7 Game Brodde var fyra i kvalet till Kungapokalen. Han gjorde ett bra lopp utan att kunna utmana de allra bästa. Han har varit sjuk efteråt och har varit struken en gång för förkylning. Men han är väl förberedd och känns bra i träningen och jag tror att han kommer gå bra även om inte formen är 100-procentig.
Getingbetyg: 3
Vagn: Vanlig.
Huvudlag: Norskt.
Balans: Barfota bak.

9 Real Scotch har gjort jättefina insatser hos oss och fått en paus efter senaste loppet. Han känns bra i jobben och borde gå bra igen. För första gången hos oss tävlar han utan bakskor och det borde vara positivt.
Getingbetyg: 3
Vagn: Vanlig.
Huvudlag: Norskt.
Balans: Barfota bak (debut i vår regi)

Lopp 8
10 Garden Leave har hittat stilen i år och hon har mått bra av miljöombytet. Hon stod tidigare i Holm, numera står hon på banan. Hon får smyga med och de springer knappast ifrån henne men om det ska bli seger krävs hjälp under vägen från det här spåret.
Getingbetyg: 3
Vagn: Vanlig.
Huvudlag: Öppet.
Balans: Barfota bak.

Lopp 9
9 Lucky Di Quattro gör fina lopp varje gång och är mycket stabil. Han fick passande smygläge men vinner knappast den här gången heller. Tar han en fin peng är jag nöjd.
Getingbetyg: 2
Vagn: Amerikansk vagn (debut).
Huvudlag: Helstängt.
Balans: Barfota fram.

Lopp 10
12 Toto Barosso startade senast i Copenhagen Cup och kom aldrig in i loppet och samtidigt hade han kanske inte sin bästa dag. Han känns fin i jobben och alla värden är bra och vi provar igen. Distansen är en fördel men från spår tolv får jag ligga lågt.
Getingbetyg: 2
Vagn: Vanlig.
Huvudlag: Norskt.
Balans: Barfota.

Lopp 11
2 Behind Bars startade i lördags på Solvalla och gick jättebra i skymundan. Han visade riktigt bra form och äntligen fick han ett bra läge på V75. Behind Bars är medelsnabb från början och är en outsider trots bra motstånd.
Getingbetyg: 3
Vagn: Vanlig.
Huvudlag: Norskt.
Balans: Troligen barfota runt om.

11 Vinci Nice öppnade väldigt snabbt och orkade inte riktigt den sista biten i ett stentufft gäng över lång distans. Han har tagit loppet bra och tränar fortsatt väldigt bra. Jag hade hoppats på ett bättre spår och från det här läget får han smyga med och ta en bra placering.
Getingbetyg: 2
Vagn: Amerikansk.
Huvudlag: Halvstängt.
Balans: Skor.

Lopp 12
4 Global Enjoy var bra senast på Jägersro och har utvecklat fint hela tiden. Han öppnade bra bakom bilen i debuten och jag provar framåt direkt.

I samarbete med: