Skip to main content

Lopp 2
7 Eketorpets Nellie var okej i skymundan efter uppehåll senast. Utgångsläget är fint och jag hoppas sitta bra till tidigt.
Det blir svårt att vinna men Eketorpets Nellie kan tjäna fina pengar.

Lopp 4
9 Veyron Bros fick ett tungt lopp senast men höll bra. Han har ett passande smygläge den här gången och jag blir inte förvånad om han är med där framme. Det känns som att han vinner loppet snart.

Lopp 5
10 Blue Boy Face har gjort två jättefina lopp och han är bra på det formmässigt. Jag förväntar mig en bra prestation igen men från det här läget blir han utlämnad åt vad konkurrenterna gör. Han borde vara minst lika bra som vid segern i Tingsryd.
Getingbetyg: 3
Vagn: Amerikansk.
Huvudlag: Norskt.
Balans: Barfota fram.

Lopp 6
1 Stens Rebell gick fint i Tingsryd och blir allt bättre. Kan han starta kontinuerligt kommer utvecklingen och han duger bra i V75-sammanhang. Han öppnar bra från början och vi kör om en bra placering. Eventuellt blir det barfota runt om för första gången.
Getingbetyg: 3
Vagn: Vanlig.
Huvudlag: Helstängt.
Balans: Eventuellt första barfota runt om.

Lopp 8
12 Mary Ann Lane var fyra senast i Tingsryd och var klart godkänd. Formen börjar komma och jag hoppas på en fin insats. Hon möter tufft motstånd och får försöka ta en bra placering i första hand. Att vinna blir väldigt svårt.
Getingbetyg: 2
Vagn: Amerikannsk.
Huvudlag: Halvstängt.
Balans: Barfota bak.

Lopp 9
2 Call Me Gleipner imponerade stort på mig senast på Solvalla och vann trots startgalopp efter vass avslutning. Täta starter är ett litet frågetecken, men klarar han det borde han vara långt fram i ett fint lopp.
Getingbetyg: 4
Vagn: Amerikansk.
Huvudlag: Helstängt.
Balans: Barfota.

I samarbete med: