Skip to main content

Under Axevallas trippeltrav i helgen kunde stallet räkna in fem nya segrar.

Det började under fredagen när Wilma Karlsson styrde in Labyad Bros i Travrondens Ungdomsfight. Detta var Labyad Bros andra årsseger och ägare Bob Berglund belönades med 50.000 kronor.
Fredagskvällen avslutades med att Karat River tog ytterligare en seger. Detta var hästens sjunde (!) seger i nionde starten för året. Karat River fortsätter att övertyga och har en spännande tid framför sig. Äger gör Leif Bergwall, Ingvar Andersson och Alf Svedulf, segern var värd 50.000 kronor.

Lördagen fortsatte med en ny seger för ägare Leif Bergwall. Denna gången var det Peter som styrde in barfota springande Steady Victory till dennes tredje årsseger, även denna segern resulterade i 50.000 kronor.
Kvällen avslutades med att treåriga stoet Mellby Korall vann från utvändigt ledaren. Även denna gången var det Peter som körde och ägare till det fina stoet är Mellby Gård.

Trippeltravet avslutades på söndagen och i debutantloppet för ston kunde Bikana Wine vinna efter en mycket snabb avslutning. Bikana Wine är efter Propulsion och Kimono Pearl (Super Arnie). Ägare är Easy KB och segern var värd 50.000 kronor.

Hästskötare till dessa fem vinnare är:
Labyad Bros: Leea Koski
Karat River: Julia Andersson
Steady Victory: Emily Söbak
Mellby Korall: Eva Boel
Bikana Wine: Jenny Nilsson