Skip to main content

Lopp 2
3 Global Delayed gjorde ett bra lopp som tvåa senast. Står bra inne i loppet och tål att göra lite jobb själv. Distansen kanske inte är något plus, men jag tror ändå han är med i segerstriden.

Lopp 3
4 Illuminati I.H. fick ett break efter senaste loppet. Hade problem med halsen i somras. Tränar förbättrat inför denna start. Normalt är han långt framme denna gång.

Lopp 4
2 Ellen Diablo kom aldrig till senast i loppet från ett bakspår. Bra spår denna gång och jag förväntar mig en bra prestation. Topp tre är realistiskt.

Lopp 6
5 All For Love galopperade utvändigt ledaren in på slutvarvet senast, inte som bäst. Tränar på okej efteråt och vi får prova igen. Tävlar hon på topp är hon med på en plats igen, men lite frågetecken på grund av senaste prestationen.

Lopp 7
2 Kron Vici Star har visat bra form på sistone och kommer från seger. Bra spår nu igen och kan öppna från start. Tror han är med och segerstrider igen denna gång.

Lopp 8
1 Call Me Gleipner fick ett tuftt lopp senast och insatsen är bara att glömma. Hästen är bra för sin klass, men innespåret kan vara en fälla denna gången då han inte kan öppna från start.

I samarbete med: