Skip to main content

Lopp 1
1 Icardi Am har varit borta länge på grund av skada. Han är bra för klassen men vi ligger väldigt lågt inför den här starten. Spåret är inte optimalt och jag vill se att han fungerar fullt ut innan vi kan tro på honom.

Lopp 2
10 Alvena Matteus galopperade kort efter start senast när han blev lite överladdad. Allt har varit bra i träingen efteråt. Bakspår kan vara bra och han är en bra ”nollehäst” och han ska räknas med chans.

Lopp 3
4 Roller Coaster Ås satt fast med sparade krafter senast och såg väldigt fin ut. Jag har förhoppningar om att han är på gång och tror på en bra prestation.

7 Kick The Dust Ås gick klart godkänd i skymundan i comebacken senast. Distansen är ingen fördel och spåret är inte bra. Han är ett platsbud i första hand.

Lopp 4
5 Sobel Caviar kommer aldrig in i loppet senast och loppet är bara att glömma. Han har gjort klart bra prestationer innan och det känns som att han är tredje, fjärdehästen i loppet.

9 Fango Jet var fin i debuten för oss när han vann enkelt, senast hade vi hoppats på en bättre insats. Vi har inte hittat några fel och bakspåret behöver inte vara en nackdel och det blir eventuellt barfota runt om för första gången.

Lopp 5
2 Furies Rain har opererats i framknäna i vinter och gör nu årsdebut. Han är rejält förberedd men behöver nog några lopp i kroppen innan han är i full form. Han har bra grundkapacitet och man ska inte nonchalera honom helt.

9 Grandfather Bill hade tränat bra i vinter men fungerade inte som vi önskade i comebacken. Han är åtgärdad inför det här loppet och vi tar det som ett test inför framtiden.

Lopp 6
4 Klondyke River är en fin häst som jag har förhoppningar på. Han svek när han galopperade i segerstriden på upploppet senast. Voltstart är ett frågetecken men han är kapabel för sin klass.

5 Bold Lane gjorde det klart godkänt i kvalet, men är stor och kan få svårt med spåret. Han är rejält förberedd inför debuten.

Lopp 7
4 Gina Follo kom snett på det senast men gick klart bra i skymundan. Han har bättre läge nu och kan vara ett platsbud.

Lopp 9
6 Carna Solero är opererad i framknäna och gör nu debut för oss. Hon har tränat helt okej men det är lite upp till bevis. Det blir troligen barfota runt om men vi ligger lågt.

9 Cascabella är ny i vår regi och är att redo att debutera för oss. Hon är mycket jobbad men har inte vunnit lopp än trots 14 försök. Vi provar nog barfota runt om men är svårbedömd.

I samarbete med: