Skip to main content

Lopp 1
8 Mr Brilliant ska ut i monté för andra gången i livet. Han felade i sista sväng i debuten under sadel och vi gör en liten korrigering till den här starten. Han vinner inte så ofta men kan ta en fin placering.

Lopp 2
5 Mondo Diablo kommer från enkel seger. Han har gjort fina insatser varenda gång och fick äntligen vinna senast. Det är premiär bakom bilen men han har varit fin i volten och det kommer säkert inte vara något problem med bilstart. Motstånd är tuffare nu, men jag hoppas på en bra placering.

Lopp 3
10 Maradona B.R. vinner när han går felfritt och jag hoppas han håller sig i trav på lördag.
Han känns fin efter i jobben och distansen är en fördel.

Lopp 4
2 Amazing Haze har jättefin form och var stark i mål i Tingsryd. Han är stabil i voltstart och har form att vara med där framme.

Lopp 5
2 Autuhm Shine L.A. håller sin fina form och var nära segern senast. Han brukar vara mycket kvick i voltstart när han har framspår. Går han i väg felfritt tror jag att han spetsar men han är lite osäker den första biten.
Getingbetyg: 3
Vagn: Vanlig.
Huvudlag: Norskt (debut)
Balans: Barfota.

4 Casper For Cash var klart godkänd Vaggeryd efter ett lopp utvändigt ledaren.
Även om det bara blivit en seger hittills brukar han vara med i främre träffen.
Casper For Cash är i fin form och är en outsider.
Getingbetyg: 2
Vagn: Vanlig.
Huvudlag: Helstängt.
Balans: Barfota.

5 Eminent Kronos var fin senast på Axevalla. Det var ett billigt lopp men han gick ett rejält slutvarv och jag var nöjd med hur han kändes.
Vi har siktat på att ta av skorna för första gången i karriären och det blev läge den här gången när det är V75. Spåret är inte optimalt men han brukar ta sig i väg felfritt, men det kan bli vingel.
Getingbetyg: 4
Vagn: Vanlig.
Huvudlag: Helstängt.
Balans: Barfota runt om (debut)

Lopp 6
4 Denco’s Galliano blev sjuk efter starten i Köpenhamn. Han känns okey i jobben men det är frågetecken för formen och han har inte startat på sex veckor. Jag ligger lite lågt och kör för en bra placering.
Getingbetyg: 2
Vagn: Amerikansk.
Huvudlag: Öppet.
Balans: Barfota.

Lopp 7
1 Get A Wish avslutade väldigt snabbt för debuten för mig och jag var imponerad. Allt verkar bra i jobben och det blir spännande att prova honom igen. Jag tog en försiktig start senast och kan inte bedöma hans startsnabbhet och Get A Wish har snabba hästar på utsidan. Jag tror att han gör ett bra lopp.
Getingbetyg: 3
Vagn: Amerikansk.
Huvudlag: Öppet
Balans: Barfota.

5 Behind Bars har lopp i kroppen och gjorde det bra i fredags i Färjestad efter press första varvet. Han hade inte startat på ett tag och har säkert gått framåt med loppet i kroppen då han är stor. Det blir täta starter nu men jag hoppas att han ska klara av det.
Det blir intressant att se hur han hänger med de här hästarna.
Getingbetyg: 2
Vagn: Vanlig.
Huvudlag: Norskt.
Balans: Barfota.

Stefan Persson var nöjd med 6 Love Keeper senast. Love Keeper var en mycket positiv överraskning i fjol men möter för bra hästar den här gången och får försöka ta en vettig placering.
Getingbetyg: 1
Vagn: Amerikansk.
Huvudlag: Norskt.
Balans: Barfota

Lopp 8
7 Hardcore D.K. är riktigt bra i ordning och formen är på topp. Jag tror att han gör ett bra lopp igen och han ska kunna vara med i segerstriden även om han fick spår en bit ut. Jag förväntar mig en fin insats.
Getingbetyg: 4.
Vagn: Amerikansk.
Huvudlag: Halvstängt.
Balans: Barfota bak.

9 Windmil Jam gjorde det jättebra i Vaggeryd. Han är rejält uppåt i form och har fungerat fint på sistone. Jag tror att han är med där framme och har en bra känsla för honom och Hardcore D.K.
Båda mina hästar har segerchans.
Getingbetyg: 4
Vagn: Amerikansk.
Huvudlag: Norskt.
Balans: Barfota bak.

Lopp 9
1 Luca Barosso har fungerat bra i de tre senaste loppen och formen är på gång.
Den långa distansen är en fördel och nu provar vi honom utan skor för första gången. Det är en liten chansning, men jag hoppas och tror att det fungerar och att det ger honom en kick. Luca Barosso öppnar medelsnabbt men innerspåret är ingen fördel.
Getingbetyg: 3
Vagn: Vanlig.
Huvudlag: Öppet.
Balans: Barfota (debut).

8 Cheops har bara gått barfota några gånger tidigare men det är första gången i år vi plockar av honom skor. Han har vunnit båda loppen i år och även om han var ute i ett billigt gäng senast gjorde han det riktigt bra. Han tål distansen men fick ett iskallt läge.
Getingbetyg: 2
Vagn: Amerikansk.
Huvudlag: Öppet.
Balans: Barfota.

Lopp 12
1 Eketorpets Uno har gjort fina lopp i skymundan och är under utveckling
Han kan nog öppna vettigt från start och duger nog långt.

7 True Exception blev peppad i volten senast och felade. Han var fin vid segern och känns bra. Det blir premiär bakom bilen och det borde vara fördel. Han får tävla med helstängt nu när det är bilstart.

Lopp 13
5 Bicc’s Exrae var klart godkänt i första starten för oss. Nu blir det barfota runt om och amerikansk vagn för första gången. Han måste höja sig ett snäpp om det ska bli seger.

6 Satsuma godkänd på Axevalla och håller sin fina form. Hon är rätt kvick bakom bilen och ska ses som en outsider.

I samarbete med: