Skip to main content

Lopp 1
8 San Sebastian är ny i vår regi och han har tränat på ett bra sätt. Han borde göra ett bra lopp och borde räknas tidigt.

Lopp 3
7 Banzai Face var tvåa från ledningen senast. Hon borde gå framåt med loppet i kroppen och utgångsläget blev passande.

8 Molly Vici har inte kommit till i loppen på sistone. Hon är bättre än vad raden visar. Vi kör barfota runt om för första gången och hon kan vara långt fram.

9 Jelly Bean Mearas har haft problem med halsen under sommaren och inte fungerat riktigt. Hon får följa med och spara speeden. I grunden är hon kapabel men hon är svårbedömd inför den här uppgiften.

Lopp 4
3 Forever Shadow har varit borta på grund av allvarlig skada. Han är mycket tränad inför årsdebuten och känns fin och stark. Det blir försiktigt upplägg i comebacken. Forever Shadow tävlar utan skor.

Lopp 5
2 Jakiro Mearas gick klart godkänt senast på Åby. Han är på gång och från fint läge borde han räknas tidigt.

10 Customer As kom inte till i loppet senast i Köpenhamn. Han har varit bra i starterna, läget är chansartat men kommer han vettigt till tar han ned många till slut.

Lopp 6
3 Elena K.J. är ny hos oss och får bedömas på gamla meriter. Hon känns fin i lugna jobb och vi planerar att köra henne i en amerikansk vagn för första gången.

Allt blev fel senast för 8 Bluehill´s Wind. Hon fick sämsta läget men formen är fortsatt god och jag hoppas att vi har lite tur härifrån

Lopp 7
1 Kaiser Wibb har galopperat mycket på sistone och felade direkt i volten senast. Om han sköter sig kan han vara ett platsbud men huvudmålet är felfritt lopp.

I samarbete med: