Skip to main content

Lopp 4
15 Forever Shadow klappade i genom senast och hade halsproblem. Han får smyga med och ta en bra slant, det var tufft emot. Det blir barfota runt om.

Lopp 7
7 Heart Of Steel var inte kurant senast i Kalmar och galopperade ich det brukar han aldrig göra. Han är renoverad efteråt och känns bra i jobben. Heart Of Steel gör säkert ett bra lopp men det ser jobbigt ut från det här spåret.
Getingbetyg: 2
Vagn: Amerikansk.
Huvudlag: Norskt.
Balans: Barfota.

Lopp 8
2 Jelly Bean Mearas kommer att tävla barfota runt om för första gången och det känns spännande. Hon går bra varje gång men det är nog ingen tillfällighet att hon inte vunnit. Hon har gjort det bra men det lilla extra har saknats. Jag hoppas på bra effekt när hon tävlar utan skor.
Getingbetyg:3
Vagn: Vanlig.
Huvudlag: Norskt.
Balans: Barfota.

Lopp 10
8 Ture L.A. känns fin i jobben efter en träningsperiod. Det här utgångsläget gör att vi får ligga lågt och det är vingelrisk.
Getingbetyg: 2
Vagn: Vanlig.
Huvudlag: Norskt.
Balans: Barfota.

Lopp 11
11 Unique Creation har imponerat och hans bästa bit är sista 100 och det är en bra egenskap. Kort distans är ett minus för honom men han behöver ett lopp i kroppen inför finalen. Det ska mycket till för att det ska räcka till seger från det här spåret även om han är bra i ordning. Han gynnas om det blir stenhård körning en lång bit in i loppet.
Getingbetyg: 3
Vagn: Amerikansk vagn.
Huvudlag: Norskt.
Balans: Skor.

I samarbete med: