Skip to main content

Lopp 3
3 Ture L.A. är bra i ordning och gick fint senast utan att han fick framskjuten placering. Han har varit ute i tuffa gäng en längre tid och går ned i klass. Han är stabil i voltstart och snabb ut och kan vara med där framme

Lopp 4
7 Lady Larissa gick bra i skymundan i Tyskland utan att hon kom in i matchen. Tyvärr fick hon ett dåligt läge men formen är godkänd och hon är ett platsbud.

Lopp 6
11 Molly Vici blev fel för senast. Hon har ofta dåliga lägen och har ett dåligt spår igen. Hon får smygas med och ta en bra placering.

Lopp 7
4 Eketorpets Nellie var sämre senast och hon hade lite problem med musklerna. Hon är preparerad för det här loppet och är mycket väl förberedd. Hon är stänkrädd men har blivit bättre.

6 Global Delayed galopperade senast men kusken får ta på sig galoppen. Det är premiär bakom bilen men det tror jag att han klarar av och Global Delayed tål att göra jobb själv.

Lopp 9
9 San Sebastian har tre raka segrar och gjort allt bra i vår regi. Distansen är ett minus men det var dåligt med lopp att välja på och jag hade hellre tagit framspår, men han är bra för klassen.

Lopp 10
9 Easy Star avslutade bra i skymundan senast och har lopp i kroppen. Distansen är kanske inte någon fördel men jag tror att hon gör ett bra lopp.

I samarbete med: