Skip to main content

Lopp 2
3 Love Håleryd har varit ute i V75-konkurrens på sistone och satt fast med sparade krafter näst senast. På Nyårsafton tävlade han på Axevalla och gick okey i skymundan i ett tuffare gäng. Vi provar i monté och det blir intressant och jag tror att han kommer fungera bra i den här disciplinen.

Lopp 3
4 All For Love är ny bekantskap och han har varit en problemhäst. Jag får försöka köra felfritt i första hand och förbättra oss till slut. Han har haft lite svårt med självförtroendet som vi ska försöka bygga upp.

Lopp 4
5 Proppeli Silvio spurtade bra över upploppet till tredjeplatsen i Kalmar i senaste loppet. Allt är bra efteråt och jag tror på en bra insats. Spåret är lite knivigt och det är galopprisk. Felfri duger han bra.

Lopp 5
2 Lucky Di Quattro släppte ledningen senast och kunde inte var med till slut mot bland andra Con Crowe men han höll farten bra. Lucky Di Quattro borde göra ett bra lopp och tjänar fina pengar igen även om han inte vinner så ofta.

7 Molly Vici fått en träningsperiod men känns fin I träningen. Nu möter hon äldre hästar och även hingstar och får smyga med och plocka pengar.

Lopp 8
9 Woodbury Wine fått en träningsperiod och känns fin i jobben. Hon står vettigt inne i loppet men det är minus med bakspår. Hon har tränat fint och borde göra en bra insats.

Lopp 9
7 Look Håleryd har testat på monté några gånger och gjorde några bra lopp. Senast var han inte på topp och var mest seg. Han kan vara ett platsbud om han är i normal form.

Lopp 10
9 Turi Follo har galopperat i de två senaste loppen och har fått träna på ett tag. Han känns okej och brukar avsluta bra när han får fina lopp.

I samarbete med: