Skip to main content

Lopp 2
6 Mahak Mary var inte som bäst senast och måste visa bättring innan vi kan tror på någon segerchans. Hon tränar som vanligt och det blir inga ändringar.

Lopp 3
3 Crown Wise As var positiv som tvåa senast på Åby och han är på gång formmässigt. Det blir troligen en amerikansk vagn för första gången och jag har förhoppningar.

Lopp 4
10 Express Lime har fått lopp i kroppen efter litet uppehåll. Jag hoppas att han gått framåt men han får smyga med och jaga en peng. Han måste visa form innan vi kan tro på framskjuten placering.

Lopp 5
2 Bold Lane var klart godkänd i debuten och kändes väldigt fin. Det verkar som att han gått framåt av loppet i träningen och jag tror definitivt att han är med i segerstriden.

Lopp 6
4 Leia Diablo har inte fått till det på slutet och galopperat. Jag ligger lågt till hon visat att hon går felfritt.

Lopp 7
3 Miriam Håleryd flyttat till gården i Holm och hon har tränat fint i sanden. Det blir spännande att hur hon fungerar men jag tycker att hon agerar förbättrat i jobben. Hon är bra för klassen och har ett fint läge. Om hon sköter sig är hon med i striden.

7 Precious Lanes galopp senast var ett litet olycksfall och normalt sett är hon mycket travsäker. Men hon behöver nog några lopp i kroppen innan hon är segermogen efter en  träningsperiod.

11 Bluehill´s Wind missgynnas av läget eftersom hon är startsnabb. Hon har gjort många bra lopp på sistone men senast var hon lite blek om nosen från spets. Tror inte det är något minus att hon får attackera bakifrån.

Lopp 8
2 Icardi Am galopperade i comebacken och måste lära sig sig att gå felfritt. Han får smyga med och jag ligger lågt.

7 Segway startade tät och tappade lite form i de senaste loppen. Han känns fin i träningen och han har varit ute i rätt tuffa gäng på sistone.

11 Kinky Steel har varit osäker i loppen, men blev störd till galopp senast men vann ändå. Han har bra fart och styrka för klassen och ska räknas.

I samarbete med: