Skip to main content

Lopp 2
7 Miriam Håleryd startade senast på Axevalla och gick bra i skymundan. Formen är vettig och hon borde göra ett bra lopp. Distansen är hon inte van vid men borde inte vara något bekymmer.

Lopp 3
6 Global Deleyed var trea senast och var klart godkänd. Formen borde vara bättre nu och han ska räknas även om han möter några bra konkurrenter.

Lopp 5
3 Tearsinheaven galopperade lite oturligt I ledningen senast. Det var ett olycksfall och allt är bra med honom för övrigt. Han borde göra en fin prestation och han duger bra i sin klass. Förmodligen blir det första gången utan rycktussar.

Lopp 6
3 Garden Leave har vunnit de två senaste loppen och blivit allt bättre för varje start. Hon jobbar fortsatt bra och täta starter borde fungera och jag tror att hon är med där framme igen.

5 Generator höll sig i trav senast och rundade då till enkel seger. Lite tuffare motstånd denna gången, men håller hon sig på benen så är formen på uppåtgående. Troligen helstängt huvudlag denna gång.

Lopp 8
6 Monrose Wine var trea I debuten och gjorde ett bra lopp. Hon har ett fint utgångsläge och borde kunna utnyttja det. Förhoppningen är att hon är med och slåss om segern. Senast tävlade hon med öppet huvudlag men nu blir det halvstängt.

7 Absolut Ready har skött träningen på ett bra vis och känns okomplicerad. Jag hoppas att hon kommer i väg hyggligt men hon är nog inget spetsbud. Om hon är på plats är jag jättenöjd.

8 Run Queen Run visade tidig talang. Hon skadade sig lite lätt i vintras och därför fick hon vänta med att debutera. Hon fick ett smygläge och jag tror att hon är vass med rygglopp då Run Queen Run är väldigt snabb i benen.

9 Lo Diablo har väldigt lätt för och är en talang. Hon har fin utstrålning men har ibland sprungit på halvfart i jobben. Hon får smyga med och jaga en bra placering.

I samarbete med: