Skip to main content

Lopp 2
9 Look Håleryd gick bra för sulky senast och har varit förbättrad på sistone. Han har fungerat bra i monté tidigare och borde göra ett bra lopp igen. Jag hade gärna sett att han fått ett bättre spår. Look Håleryd vinner sällan men är ett platsbud.

Lopp 3
1 I.D. Get Behind Me gör bra lopp hela tiden och kommer från en bra insats. Han utvecklats fint och allt talar för att han kommer gå bra igen. Jag vet inte hur snabbt han öppnar från innerspåret bakom bilen men han ska räknas med chans.

7 Fahion Monger har vunnit både sina starter och har sträckt på sig snyggt den sista biten. Det är premiär bakom bilen men det borde inte vara något problem.
Han är lite lat men utvecklas fint och istället för halvstängt huvudlag blir det helstängt.

Lopp 6
12 Tearsinheaven vann på bra vis senast i Halmstad. Han går minst lika bra bakifrån och formen är på topp och han kommer ta ned många sista 700.

Lopp 8
9 Klondyke River är bra för klassen och avslutade rejält senast. Han trivs över långt och utgångsläget inte fel. Klondyke River har bra styrka och borde vara ett tidigt bud och

Lopp 9
1 Lucky Di Quattro gör bra insatser hela tiden men har lite svårt för att vinna. Han gick bra även senast och utgångsläget blev perfekt och han är ett platsbud.

I samarbete med: